Onderzoek & advies

Vallen de verkoopcijfers tegen, gaan klanten bij je weg, of gaan de zaken juist goed en kun je meer klanten gaan bedienen?
Basiq Sales & Marketing helpt je hier graag bij.


Analyse


Samen met jou gaan we de huidige verkoopcijfers analyseren om te zien waarom de zaken gaan zoals ze gaan.
In veel gevallen een confronterende klus. Dit begrijpen wij, en daarom pakken wij het serieus en professioneel aan.
Veranderingen zullen noodzakelijk zijn om je bedrijf draaiend te houden, maar het heeft pas zin veranderingen door te voeren als je weet waarom de cijfers tegenvallen.
Hetzelfde geldt voor wanneer je bedrijf al goed loopt. Misschien krijg je zelfs meer aanvragen binnen dan je op dit moment aankunt.
Ook dan is het van belang veranderingen aan te brengen in de huidige gang van zaken nadat er een analyse uitgevoerd is.


Advies


De analyse heeft inmiddels plaatsgevonden en hiervan is een rapport uitgebracht. Nu is het aan jou om te bepalen hoe we verdergaan.
Wanneer het rapport jou voldoende informatie geeft om zelf verder te kunnen, dan zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen. Heb je later toch nog vragen, stel ze dan gerust.
Basiq Sales & Marketing kan op basis van de uitkomsten in het rapport ook een advies uitbrengen.
In dit advies geven we concreet aan wat je kunt veranderen om de verkoop te laten groeien. Zowel in situaties waarin verkoopcijfers tegenvallen, als in situaties waarin je juist meer aanvragen hebt dan je aankunt.


Uitvoeren van het advies


Uiteraard staan wij je graag bij bij het uitvoeren van het uitgebrachte advies. Dit kunnen we gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Zo kunnen we bestaand personeel aansturen en begeleiden bij veranderingen door middel van trainingen of andere begeleiding.
We kunnen ook de volledige uitvoering van het advies verzorgen. In dat geval is het onze zorg weer een stijgende lijn in jouw verkoopcijfers te krijgen en de verkoop in goede banen te leiden.
Geen uitdaging is te groot, en we gaan pas weg zodra de afgesproken doelstellingen behaald zijn.


Afspraak maken


Vrijblijvend een afspraak maken? Dat kan hier:

Afspraak maken